WELKOM

Hygiëa is een kleinschalige praktijk in Amsterdam-Zuid. Daardoor kunnen wij persoonlijke zorg bieden in heel Amsterdam. Ook de continuïteit vinden wij belangrijk en met twee verloskundigen is deze goed te waarborgen. Voorop staan jullie wensen voor de zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel is mogelijk, zolang de veiligheid van jullie en jullie kindje maar niet in gevaar komt. We maken extra echo's tijdens je zwangerschap!

VEEL RUST EN TIJD TIJDENS DE CONSULTEN MET MOGELIJKHEID TOT EXTRA ECHO'S
TWEE VERLOSKUNDIGEN, KLEINSCHALIG
WELKOM VANUIT HEEL AMSTERDAM
TEGEN EINDE ZWANGERSCHAP HUISBEZOEKEN
CONTROLES ELKE 2-3-4 WEKEN, WAT PRETTIG AANVOELT
GEBOORTECENTRUM, MOGELIJKHEID OM TE BEVALLEN OP DE PRAKTIJK

 • In de tijd van mijn zwangerschap een vertrouwde en prettige band opgebouwd met Flore en Irena. Ontzettend leuke meiden. Ze brengen rust en een ontspannen sfeer tijdens de bevalling. Ik ben hen zeer dankbaar en zou iedereen deze twee aanraden!
 • Lieve Flore en Irena,

  Wat zijn wij blij dat we jullie als verloskundigen hadden. Het gaat super met Marnix, een gezonde, lieve en blije baby.

  Veel dank voor de fantastische, persoonlijke en professionele begeleiding vanaf de eerste afspraak tot de laatste controle na de bevalling. Vanaf de eerste afspraak wisten we dat we bij jullie in goede handen waren. Mochten mensen op zoek zijn naar een verloskundige zullen wij jullie zeker aanraden.

  J. & F.
 • Ontzettend bedankt voor je inzet en vakkundigheid tijdens de geboorte van onze kanjer ‘Trip’. Ik, wij, hebben het als een geweldige beleving ervaren. Voor jou, heel veel succes in de toekomst. Met veel liefde en gezondheid.
 • Lieve Flore, Beloofd is beloofd…. Ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige manier waarop je me geholpen hebt met de bevalling van Silla! Het is een ervaring geworden om nooit te vergeten: in positieve zin!!! Ik hoop je over ca. 6 wkn te zien voor de na-controle. Heel veel succes met alles, liefs
 • Hey Flore, Echt super goed gedaan zeg! Hoe je mij door de bevalling hebt gesleept! Ik ben je eeuwig dankbaar, ik heb nu toch maar mooi een gezonde zoon op de wereld gezet. Groetjes M.T.