Testimonials

 • Hey Flore, Echt super goed gedaan zeg! Hoe je mij door de bevalling hebt gesleept! Ik ben je eeuwig dankbaar, ik heb nu toch maar mooi een gezonde zoon op de wereld gezet. Groetjes M.T.
 • Beste Irena, Hierbij willen wij je bedanken voor alle goede zorgen tijdens het spreekuur. Ik zal nooit meer vergeten dat ik 2 dagen voor de bevalling nog naar het ziekenhuis moest voor een mogelijke stuitligging. Heel erg bedankt voor alles! Liefs M.B.
 • Lieve Irena, Hartelijk dank voor al uw goede zorg tijdens de geboorte van onze Owen. Erg lij met uw aanwezigheid. Uw rust en vriendelijke stem, zo fijn. fantastisch werk. Bijzondere mensen bestaan gelukkig. Liefs O.B.
 • Lieve verloskundige, Nog bedankt voor alle goede zorgen! Veel liefs T.D.
 • Beste Irena, Bedankt voor afgelopen vrijdag. Je was even mijn rust punt tijdens de paniek, liefs E.B.
 • Lieve Flore, Beloofd is beloofd…. Ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige manier waarop je me geholpen hebt met de bevalling van Silla! Het is een ervaring geworden om nooit te vergeten: in positieve zin!!! Ik hoop je over ca. 6 wkn te zien voor de na-controle. Heel veel succes met alles, liefs M.B.
 • Lieve Flore, Heel erg bedankt voor deze super bevalling! Ontzettend leuk om jou er weer bij gehad te hebben, liefs D.B.
 • Dear Irena and Flore, This is a very late thank you, but better late than never! Thank you for being there for me during my pregnancy. Having gone through it without a partner wasn’t easy and you made me fee like I wasn’t alone and that everything will be just fine! Best of luck with your practice! Lots of love D.K.
 • Ontzettend bedankt voor je inzet en vakkundigheid tijdens de geboorte van onze kanjer ‘Trip’. Ik, wij, hebben het als een geweldige beleving ervaren. Voor jou, heel veel succes in de toekomst. Met veel liefde en gezondheid. S.S.
 • Ik zag erg op tegen de bevalling, het is immers best zwaar en er komt een hoop bij kijken. Gelukkig werd ik bijgestaan door Flore en Irena. Twee deskundige dames en prettig in de omgang. Een vertrouwd gevoel. Bij een volgende zwangerschap en bevalling zou ik zeker weer Flore en Irena als verloskundigen willen! Kortom, als ‘vader’ van inmiddels drie kinderen, uitermate tevreden met beide dames! D.E.
 • In de tijd van mijn zwangerschap een vertrouwde en prettige band opgebouwd met Flore en Irena. Ontzettend leuke meiden. Ze brengen rust en een ontspannen sfeer tijdens de bevalling. Ik ben hen zeer dankbaar en zou iedereen deze twee aanraden! V.E.
 • In februari 2011 was het zover yes we waren zwanger van de tweede. Dolblij belde we de verloskundige praktijk om een afspraak te maken. Daar eenmaal aangekomen voor de eerste afspraak hadden we Flore wat een leuke en spontane verloskundige zeiden me man en ik nog tegen elkaar dat zit dus wel goed. De afspraak daarna volgde onze kennismaking met Irena ook al zo’n leuke en spontane verloskundige we voelde ons al helemaal op ons gemak bij hun. Ook de afspraken daarna verliepen allemaal super leuk en spontaan. Wauw wat een team zijn die twee zeg. De zwangerschap liep allemaal zeer voorspoedig en we verheugde ons dan ook altijd weer om naar de praktijk te gaan. We waren in oktober uitgerekend en waren dan ook super benieuwd naar wie van de twee super dames we zouden hebben met de bevalling mocht het zover wezen. En ja hoor 14 oktober was het zover de weeën waren begonnen. Dus snel de verloskundige gebeld ze stelde me man meteen gerust geen paniek ik kom er aan. En ja hoor daar was irena.
  Opeens werden de weeën vrij hevig en ging alles in een stroomversnelling. Maar gelukkig was daar Irena om ons op ons gemak te stellen en te bij te staan. Om half 4 was het zover we waren voor de tweede keer ouders van een kerngezonde zoon. En wat was Irena trots zeg. Ik me bevalling dan ook super ervaren. En wauw wat heeft zei een geduld zeg. Wauw wat een verloskundige al niet kan doen om je door de bevalling heen te helpen zeg mijn petje af voor haar. Na een korte nacht kwam de volgende ochtend Flore langs om de kleine en mama helemaal te controleren en onze vragen te beantwoorden. Met 3 weken werd onze kleine man door de kinderarts opgenomen op verdenking van het rs virus. Ik heb meteen even contact opgenomen met de verloskundige praktijk om het even door te geven omdat ze je na de kraamtijd nog een tijdje super begeleiden en tot mijn verbazing kwam Flore opeens het ziekenhuis kamertje binnen gelopen om even te kijken hoe het ging en of hun op dat moment nog wat voor ons konden doen.
  Gelukkig mocht onze kleine man de dag daarna weer heerlijk mee naar huis en had hij gelukkig geen rs virus onder de leden.
  Wij hebben onze zwangerschap, bevalling en kraamtijd dan ook super ervaren met deze twee verloskundigen.
  Wij hopen dan ook dat jullie dit tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraamperiode het zelfde mogen gaan ervaren.
  Wij wensen jullie dan ook een hele fijne zwangerschaps periode toe.
  En voor de verloskundige dames het was ons een zeer groot genoegen om jullie als verloskundigen te mogen te hebben gehad en wensen jullie dan ook nog heel veel succes.
  K.K.
 • Lieve Flore en Irena,

  Wat zijn wij blij dat we jullie als verloskundigen hadden. Het gaat super met Marnix, een gezonde, lieve en blije baby.

  Veel dank voor de fantastische, persoonlijke en professionele begeleiding vanaf de eerste afspraak tot de laatste controle na de bevalling. Vanaf de eerste afspraak wisten we dat we bij jullie in goede handen waren. Mochten mensen op zoek zijn naar een verloskundige zullen wij jullie zeker aanraden.

  J. & F.